LoveFitness

YAY lige om lidt

….altså i morgen er vi færdige med vores kur. Sidste måltid i aften inden vi igen i morgen må spise normalt. Det er dælme fantastisk. 

Jeg må sige at kuren har været VIRKELIG hård. Ikke fordi jeg har skullet spise noget jeg ikke kunne lide men fordi jeg har mere eller mindre været konstant sulten. 

Derudover så skal vi jo rejse på onsdag og er væk i tre uger☀️☀️. Vi GLÆDER os som gale. Jeg får helt sikkert trænet OGSÅ på min ferie, men der bliver ikke lagt træninger ind på min hjemmeside. Du kan vælge at tage april udfordringen eller en af de andre udfordringer der ligger klar. Jeg ved at du sagtens kan få trænet med mig alligevel 😁❤️

Jeg vil træne på stranden tidligt om morgenen inden det bliver for varmt. Lover at jeg nok skal poste lidt billeder 😄☀️☀️ 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.