LoveFitness

Vær rar

Ja som overskriften hentyder, så er mit oplæg her lidt omkring dét at være rar. Både overfor dig selv, fysisk og psykisk og din omverden, være rar mod mennesker der omgiver dig, men også kloden. Dét du giver er dét du får tilbage (tifold).

Jeg blev inspireret til dette indlæg af en af mine bekendte der havde et lille modigt opråb, som du kan læse her hvis du vil læse det.

Jeg er ked af at opleve at respekten for hinanden og for omgivelserne er i en nedadgående kurve. Jeg har ligeledes oplevet i min kamp for at komme på benene igen efter min mentale detour, at det har været svært at hente energien og styrken udefra. Min oplevelse var at man er sin egen lykkes smed og ofte overladt til sig selv. Og når man så samtidig har svært ved at være rar mod sig selv og omverdenen heller ikke er det, så bliver det unægteligt en selvopfyldende profeti. En virkelig træls spiral af negative drænende tanker og oplevelser som får lov til at fylde ganske meget. Og det kræver helt ekstreme ressourcer som man ikke er altid er så heldig lige have til rådighed.

Oplever lidt tendensen til at man er sig selv nærmest og har sig selv i fokus. Det kan godt være at det er sådan det er at være menneske i dag…. men sådan en verden er sgu da ikke fed at være en del af. Hvis jeg kunne få lov til at ønske stort så skulle vi være mere interesserede i hinanden og kigge op fra den GOD DAMN mobil og lytte til hvad dine nærmeste fortæller dig (med eller uden ord). Se op og være mere tilstede og oplev verden og dit liv lige her og nu. Om lidt er chancen forpasset.

Nå men som overskriften siger; så er det et opråb om at være rar. Både i forhold til dine omgivelser, men sørme også når det kommer til dig selv. Og dér kan jeg bare starte med mig selv, og dét at øve mig i, at tale pænt til mig selv og OM mig selv. Tro på at jeg er unik og har noget at byde på. Vi har alle noget, som former os igennem vores liv, og derfor er vi altid unikke og har alle noget at tilføje som andre kan have gavn af. Find lektien i bumpene på vejen og INTET er derfor spildt eller forgæves. De har netop gjort dig til en mere fuldendt og menneskelig udgave af dig selv.

Vær rar ved dine medmennesker og behandl dem som du gerne selv vil behandles. Vi kan og bør lære af hinanden. Vi skal være rollemodeller og være et godt eksempel. Så hvis jeg lige skulle drømme stort så skulle alle være rare ved hinanden, og behandlede alle (også kloden) med respekt og integritet, så er jeg sikker på at verden og fremtiden ville se meget lysere ud.

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.