2016 fit challenge

Jeg ved at den bedste motivation for mig er planlægning og at være sammen med andre om noget. 

Nu er det januar og vi skriver 2016. Skal vi ikke sammen gøre året til dét år hvor vores træning når nye højder???

Mit mål for 2016 er et liv uden sukker, og finde balancen i min krop. Jeg skal dyrke yoga og stræk, da min krop åbenbart også har brug for det. Mine daglige HIIT kan jeg ikke undvære, men en kombination må da være optimal 🙂

Så nu kommer der er ny udfordring og DEL DEL og DEL igen. VI skal have en masse træningsparate mennesker med på vores challenge. Jo flere vi er, jo bedre 🙂 Del min hjemmeside og min facebookside så ofte du har lyst til, så vores budskab spredes så bredt som muligt.

Vores challenge kommer til at vare helt frem til sommer og jeg bygger det op sådan, at hver måned bliver forskellig (Så har jeg også mulighed for at ændre lidt hen ad vejen… smart ik?)

 

Som minimum bruger jeg et sjippetov, en stol og en lille håndvægt eller sandbag. Viser alternativer hvis ingen af delene er at finde i dit sortiment.

Hver måned får en undermenu, så det bliver overskueligt for dig,

Investér nu de få minutter dagligt i dig og dit liv. Din krop vil være så taknemmelig. Og når du først er igang, kan du slet ikke forestille dig et liv uden. Dét lover jeg dig. Hvis du gerne vil tabe dig, så er kosten MEGET vigtig. Man siger at 20% af ens vægttab er træning og de sidste 80% er kosten, så du er nødt til at kigge på hvad du spiser hvis målet er at smide noget fedt 🙂 Men ofte oplever jeg at når man begynder at træne, bliver ens forhold til hvad man putter i munden også pludselig i fokus. Så det ene udelukker absolut ikke det andet, og det er ligegyldigt hvad du vælger at starte med.

Jeg selv lever efter LCHF principperne (se mit opslag i menuen) og vil aldrig tilbage til sukkerafhængighed. This is forever 🙂

Nå men håber at vi ses?????

DEL nu og lad os sammen komme i bedre form og få en sundere livsstil.