LoveFitness

Torsdagens HIIT færdig og klar til dig på LoveFitness.dk

Igår fik jeg trænet og klargjort træningen til YouTubekanalen i USA. Den er sendt afsted og han har modtaget den og siger at den siger fin ud.

Jeg er spændt som en flitsbue mht. hvad responsen bliver på søndag når den kommer ud 🙂 Det er svært for mig at begribe omfanget og ved jo heller ikke i hvilken retning det kommer til at gå. Een ting er sikkert. Jeg har VIRKELIG overskredet een af mine grænser. Er faktisk meget overrasket over at jeg turde. Man bliver meget bevidst om hvad man siger og gør, og hvorfor…. det er noget underligt noget, men sådan havde jeg det. Jeg lavede godt nok introen om mange gange. Ville jo gerne have at den skulle lyde ordentligt og da jeg ved at Hoy (som han hedder) har mange følgere, vil jeg jo ikke skuffe dem heller. Derudover så er jeg jo lige startet på det engelske og er STADIG lidt i tvivl om mine evner, men det kommer jo nok efter en 100-200 videoer mere på dén måde 😉

Nå men som nævnt i titlen er dagens video klar på min hjemmeside. Tjek den ud. Den er hurtigt overstået og et lille sjippetov og måske en lille håndvægt, så er DU klar. Vi ses

Knus Pernille

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.