LoveFitness

Samsø quick cardio weightloss beachready workout

12 minutter er ingenting… og alligevel føltes det rigtig hårdt og never ending. Så 12 minutter kan sagtens presses ind i en travl hverdag og du vil absolut føle at du har brugt alle dine muskler. 12 minutter har vi alle som vi kan investere i os selv og vores krop. Din krop vil elske dig for at presse den lidt ud over kanten. Den vil blive lidt stærkere, strammet lidt op, du vil får mere energi og følelsen af at dit humør lige er steget et par grader, dét kan jeg garantere.

Jeg er hos mine forældre på Samsø og selvom jeg er dét, så skal træningen passes og video til dig selvfølgelig. Så ud med mig på gårdspladsen og træne. 4 grader og havgus. Så bliver det dælme ikke mere autentisk end dét. Jeg vil bare rigtig gerne vise dig, at med meget få midler så kan en daglig træning være kort og grundig og give lige så fine og hurtige resultater, end som at bruge flere timer ugentligt i et fitness center og masser af undskyldninger for ikke at komme afsted , når centret så er lukket, for langt væk eller du bare ikke lige orker det helt store…..

Ud på terrassen, op i soveværelset eller i garagen…. du skal bare sætte timeren eller tænde for min video på din smartphone, tablet, bærbar. Vi ses

quick cardio weightloss beachready workout LoveFitness W/pernille

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.