LoveFitness

Samsø – en solskinsø

Det har i flere dag været lidt trist vejr, men idag må man sige at vejret er SMUKT. Danmark fra sin aller pæneste side og så skal vi dælme til Samsø. Ikke dårligt.

Men men men min trænings videoer hænger lidt i en tynd tråd i denne weekend af dén grund. Samsø har ikke det stærkeste internet og at uploade bliver nærmest en umulighed. Så hvis jeg optager video når jeg træner ( for det gør jeg selvfølgelig ) så kommer de først på hjemme siden i næste uge. Sorry. Men det andet er altså ikke en mulighed.

Så der bliver trænet og hvis forholdende er til dét, så skal jeg også nok filme, men ellers er der altid 350 andre træninger at vælge imellem… det ved du.

Tager lige pt også een dag ad gangen, da jeg har virkelig travlt med min YouTube kanal alt dét man skal sætte sig ind, når man gerne vil ud til så mange mennesker som muligt via de sociale medier. Det er virkelig svært stof og samtidig tidskrævende. Og derudover går jeg jo også lige i skole og har lektier, så lige pt er jeg meget presset. Så kommer der dagligt træninger, så er det fordi min dag lige er gået op i en højere endhed 🙂 PLANLÆGNING PLANLÆGNING PLANLÆGNING yes yes

Nå men nu vil jeg sidde her på færgen og læse om instagram og facebook og forhåbentlig blive klogere på hvordan jeg booster mine følgere…

Hej hej og god weekend

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.