Picture 3 Alt Text
LoveFitness

Så skete dét :-)

Jeg fik trænet her til aften…. JUBIIIIIIIIIIIII hurrraaaaaaaa

20 minutter a 10 øvelser 2 runder 🙂

masser af konditionsøvelser puha puha svede svede

Jeg vil bare lige sige, at grunden til at jeg fik trænet idag, er at I HAR trænet. Så blev mutter her sgu lige motiveret. Så TUSIND tak alle sammen for jeres engagement og vilje…. I er grunden til at jeg også fik trænet idag og kan gå i seng med god samvittighed og godt humør 😀

Jeg ved nemlig at jeg IKKE kommer til at træne i morgen, da vi er på familievisit / julefrokost og der er IKKE mulighed for at få trænet. MEN MEN MEN jeg går en lang tur med min hund Noah når der bliver en pause i alle de måltider vi skal igennem

Håber at I får trænet i morgen også…. der er som I jo allerede benytter jer af, masser af træninger at vælge imellem 🙂

God søndag til alle. Knus

 

En kommentar

 • Ann Louise Larsson

  hej 🙂
  juledagene og motivationen har været imod mig, men har hanket op i mig selv, og har trænet mellem 15 og 20 minutter hver dag. Er startet forfra i julekalenderen.
  Simpelthen, fordi jeg får det bedre med mig selv. Nu skal ungerne lige fodres af, og så står den på 4.december.

  ha en dejlig dag
  knus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.