LoveFitness

så for dælan da :-(

Ja man skal ikke holde en uges pause… for dælan da nu har jeg fået et slags ‘hold i ryggen’. Jeg kunne godt mærke inden jeg gik igang med træningen #22 igår, at min lænd brokkede sig lidt….. men havde jo masser af krudt i rumpetten og VILLE træne. Nå men jeg måtte bøje mig og tage forbi en kiropraktor…. hun kan godt løsne op for min helt VILDT stive ryg. Og jeg skal derind igen på torsdag. Jeg må ikke træne før jeg har været derinde igen, så jeg er nødt til at holde mig i ro….. øv æv  og fanme og sgu.

Nå men fødderne op og smilet på. Der er ikke grund til at ærge sig.

Jeg har brugt eftermiddagen og aftenen på at planlægge de næste mange træninger, så det har været produktiv pause 🙂

Knus til jer alle. Jeg ser at I får lavet jeres 50 et-eller-andet. Super godt. Håber at I får flere med på træningen 😀

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.