LoveFitness

Så er onsdag d. 3 februar i kassen :-)

Jeg har valgt en lidt kortere træning til jer idag onsdag.

Den er kun 12 minutter, men absolut ikke ensbetydende med at den ikke er hård. Jeg kan godt lide at træningerne ikke altid er så lange og at det er overskueligt i forhold til de forskellige øvelser. Lidt genkendelighed/gentagelser må der gerne være en gang i mellem.

Den her træning involverer en stol og et par små håndvægte/ eller en sandbag. Det er ikke nødvendig at have udstyr med altså en rigtig god idé når du gerne vil rykke dig lidt styrkemæssigt. Jeg ved godt at det er meget nemmere altid bare at lave kropsvægtøvelser, men jeg er i nogle af øvelserne nået dertil hvor lidt ekstra kilo i øvelsen gør, at jeg rykker mig styrkemæssigt og at jeg bliver øm og træt bagefter. Og det er jo dén følelse vi alle går efter ikke?

Nå men jeg håber at du nyder træningen og at vi ses snart igen.

knus Pernille

Link her til februar challenge

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.