LoveFitness

Så er der er en brutal 30 minutters cardioburst lagt i vores udfordring

Jeg må sige at dag 2 del 1+2 30minutters cardio burst er lidt af en hård omgang, men du kan dele den op i to dele hvis tiden er knap eller du syntes at 30 minutter HIIT bliver for hårdt.

Jeg kæmpede selv en del må jeg sige. Mine lår og bagdel var presset til max men ved jo at det er dét der gælder når strandformen skal pudses af…. Jeg er helt vild med de her lange træninger og må også indrømme at der nok i februar kommer lidt flere af dem. Du kan jo altid dele dem op over flere dage 🙂

Giv den gas alle sammen og kom gerne med kommentarer eller andet du vil dele. Vi motiverer hinanden. Vil rigtig gerne høre fra dig.

udfordring januar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.