LoveFitness

Så blev der liiiige lavet to træninger idag

Jeg har fået et par opfordringer fra nogle følgere som rigtig gerne vil have nogle træninger der virkelig starter fra begynder-niveau. Jeg er helt sikkert lidt miljøskadet og havde egentlig ikke tænkt at mine opstartstræninger var for hårde, men selvfølgelig hvis behovet er dér, så skal det da bare løses.

Idag blev det til to træninger da jeg selvfølgelig skulle lave en træning til alle mine nye følgere på YouTube som skulle være brutal og hård. Dét blev den. Glæd dig hvis du vælger dén som den næste dags træning. 24 minutter brutal træning til præcis til dig 😀

Jeg elsker når træningen er varieret og med masser af gang i den. Lige sådan en træning er den fra idag.

Derudover har jeg oprettet i menuen en side der hedder: HELT NY HIIT’er. Her kommer de helt nye træninger ind når de efterhånden bliver til. Den første idag varer 12 minutter og er meget enkel.

God onsdag derude og vi ses til træning 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.