LoveFitness

Nyt indlæg om LCHF hvis du har lyst til at læse dette

Jeg har i 2,5 måned nu været LCHF’er og jeg er super glad mit valg af livsstilsændring. Jeg har bare et par tanker som har rumsteret rundt inde i mit hoved, og NU måtte det ud.

Hvis du har lyst til at læse om det, så klik på linket her

Jeg ved godt at jeg godt kan være lidt ekstrem en gang i mellem, og at forståelse og undren er en STOR del af min hverdag. Men jeg tager det et tegn på at jeg LEVER og er en aktiv deltager istedet for en tilskuer til mit eget liv. Vi har jo kun dette ene liv, og jeg vil dælme kunne sige, at jeg har PRØVET. Vi har alle valg, vi har alle et liv.

Håber du har lyst til at læse lidt videre.

Knus og god weekend til jer alle

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.