LoveFitness

Ny uge og vi er godt igang med vores udfordring

Så er uge 2 uploadet og dag 1 er allerede nu klar til i morgen mandag.

Klik her

Jeg håber at du stadig har mod på at være med og at du giver den gas hver gang du træner 🙂

Jeg har i denne kommende uge en lille smule håndvægt med. Hvis du ikke ejer udstyr til træningen kan det sagtens lade sig gøre uden. Det er for at gøre træningen hårdere for mig selv, og for dem som har været med et stykke tid. Det er vigtig hele tiden at øge modstand og evt også gentagelser så din krop bliver i bedre og bedre form. Så hvis du syntes lidt udstyr kunne være rart, kan jeg anbefale Harald Nyborg. Det er dér jeg har meget af mit udstyr fra og det koster en brøkdel af hvad det koster i sportsbutikker.

Nå men håber du stadig hænger på og glæder mig til at høre om din træning rykker 🙂

Husk at skriv under træningen i kommentarfeltet hvis du har spørgsmål til selve træningen eller bare lige vil sige ‘hej’.

God fornøjelse og uge 2…. here we come 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.