LoveFitness

ny uge – nye øvelser og ØM ØM krop :-)

Ja har jo trænet uge 4 i denne uge for at være sikker på at have alt klar til jer til uge 4.

Jeg må sige at mine mavemuskler og mine ben/balder har været hårdt ramt…. så pøj pøj med træningen i den kommende uge. Jeg ser frem til at høre hvordan det er gået og håber at I får lige så meget ud af træningen som jeg selv. Husk at give den max gas og husk at du skal forholde dig kritisk til dét du laver. Husk at rette på dig selv hvis du springer over hvor gærdet er lavest… ellers kommer der jo altså ingen resultater af dir arbejde.

Vi ses i løbet af ugen:-) håber jeg

Ny træning klik her

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.