Fra Pernille

Nu nærmer afslutningen sig på vores april udfordring

Hejsa

Tænkte at jeg lige ville dele et par tanker med dig.

Jeg har kun et par træninger tilbage før du skal lave din fit-test igen. Har du husket at gemme dit resultat fra dengang? Jeg har skrevet min ned, og derfor kan jeg bruge den som motivator når jeg skal lave testen igen.

Når jeg ved hvor langt jeg nåede sidst, så vil jeg kæmpe med alt hvad jeg har for at slå dén rekord. Vigtigt er det, at du huske om dine armbøjninger var med eller uden hjælp (på knæ) og om hvilke kilo du brugte til at løfte over hovedet i de sidste øvelser. Vigtig at du tager de samme kilo så du kan sammenligne, og hvis du lavede armbøjninger på knæ, så lav dem på knæ igen. Det skal helst være et så realistisk billede af, hvor langt du har rykket dig på en måned.

Hvis du laver den hårdere for dig selv, ved at øge kiloene eller armbøjninger uden hjælp, ja så vil det ikke blive så nemt for dig at se at du har rykket dig 🙂

Min første fit test er

Husk at du må rigtig gerne dele dit resultat med mig og alle andre her på siden. Og hvis du har lyst, må du selvfølgelig også gerne dele med alle omkring dig og på den måde måske få flere med på vores lille træningsbølge 🙂

Nå men derudover så tænker jeg at maj måned bliver som almindelige måneder når vi ikke har udfordringer kørende. Jeg vil prøve at ligge træninger op næsten dagligt, og har også nye træninger allerede planlagt for den første uge i maj. Du kan godt glæde dig 🙂 Jeg gør.

 

Vi ses og masser af knus og kram herfra

Pernille

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.