LoveFitness

#lovefitness 6 del 1&2

Hej alle sammen. Jeg vil lige sige, at dette program er IKKE for ny-begyndere. Men mange af jer har været med her så længe, så klø på og giv den max gas 😀

3o minutter ca tager træningen, men man kan sagtens nøjes med halvdelen…. Jeg er virkelig presset og meget meget træt til sidst.

Nå men der kan bruges lidt forskellige håndvægte i denne træning, men kig starten igennem, hvor jeg gennemgår øvelserne med og uden brug af udstyr 🙂

Jeg har i denne træning også valgt at lave 20 gentagelser af hver øvelse og 2 runder. Så enten skal du følge mig og så nå, de gentagelser du kan nå mens jeg er igang, eller pause videoen hver gang jeg fortsætter til ny øvelse, hvis du er bagud med gentagelserne gerne vil nå de 20. Det kan også være at du er foran mig og så laver du jo bare alle de gentagelser du kan… og så er du bare sej 😀

Vi ses om lidt og god fornøjelse.

3 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.