LoveFitness

#lovefitness 30 (over 30 min og delt over 2 videoer)

Jeg har her, en lidt over 35 minutters træning til jer. Og den er IKKE til begyndere. Ikke indviklede øvelser men den er hård. 10 øvelser og 30 gentagelser. Nævner at jeg måske vil lave 2 runder, men da jeg skal igang med 2. video i første runde,  så dropper jeg det. Vigtigt at træningen ikke varer over en time.

Du skal huske at trykke pause, hvis jeg kommer foran dig…. husk at det er vigtigt at du ikke bare springer videre sammen med mig, hvis du ikke er færdig med dine 30 gentagelser når jeg er…. VIGTIGT. Så sæt videoen på pause og gennemfør de 30 gentagelser 🙂 Hvis du bliver færdig før, så laver du evt bare flere gentagelser (aldrig skidt)

Ja den varer 35 minutter og jeg var FÆRDIG bagefter. Vi ses og god træning. Ikke noget udstyr OVERHOVEDET 🙂 så den kan også laves på ferie på stranden eller hotelværelset 🙂 ingen undskyldning som altid.

knus

 

 

3 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.