LoveFitness

Lige et lille indspark :-)

Husk at du altid kan finde januar udfordringen i menuen under 2016 fit challenge. Det er ikke hver dag jeg laver et indlæg hvor jeg linker til siden.

Vigtig at du holder øje med min facebook side, hvis du ikke er tilmeldt min mailliste her på siden. På facebook skriver jeg altid når ny træning er klar. Nogle gange linker jeg direkte og andre gange må I selv lige finde siden på min hjemmeside i menuen.

Knus fra mig og god mandag.

Her er et lille billede af min side…… under 2016 fit challenge og pilen henover og så dukker ‘januar’ op…. tadaaa

Skærmbillede 2016-01-18 kl. 11.20.46

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.