tanker

hvorfor???? Jeg er blevet spurgt MANGE gange siden jeg startede for snart 2,5 måned siden. 

Jeg syntes faktisk at det er lidt opslidende at jeg hele tiden skal forklare. Nu skal det jo siges at jeg ikke skal tabe mig, og at det er måske derfor at folk spørger. Måske er det fordi at jeg skal komme med dén ene grund, der gør at de måske selv kan se fornuften og føle motivationen til selv at komme igang. De leder efter dén løsning der appelerer til dem. Eller måske er det fordi de bare hader at høre om kure og folk der taber sig, og så de kan komme med en nedladende bemærkning, som egentlig handler om dem selv og deres egen skuffelse over at de ikke kan komme igang med en livsstils ændring eller deres utilfredshed over deres egen krop. Ja hvem ved….

Jeg bliver bare så træt. Der kan være mange grunde til at man vælger at ændre sin livsstil, men ét er sikkert. Man har jo sine grunde og det er DINE ikke deres. Du behøver ikke forklare selvom folk spørger. Du behøver bare at vide og tro på, at dét du gør, har du det godt med. Og at det virker for dig 🙂

Fordi jeg er slank i forvejen, så kan folk slet ikke forstå mit valg. Men det er IKKE en kur men en livsstilændring, og når folk ikke kender forskellen, så forstår jeg dem godt. Folk må gerne sætte sig ind i LCHF eller andre livsstilændringer, så vil de opdage at der er rigtig mange andre fordele og ‘bivirkninger’ der følger i kølvandet på det. Så min pointe med dette er bare:

Jeg er IKKE på kur, jeg har ændret min livsstil til det absolut bedre efter min bedste overbevisning. Og det har jeg fordi jeg vil have det bedre. Både med mig selv og min krop. Som en tidligere fitness-pige til fingerspidserne så har jeg masser af erfaring med kost, motion, sundhed, kropsbevidsthed osv. Jeg siger ikke at min opfattelse af min krop altid vil give mening for andre, eller er den samme som din opfattelse af din krop eller min for den sags skyld. Men bare at vi alle sammen har vores grunde til at vælge hver dag. Og hellere være en deltager end en tilskuer til sit eget liv ik???,

I det mindste kan jeg sige at jeg gør noget. Jeg accepterer ikke bare tingenes tilstand, når tilstanden ikke gør mig glad. Jeg ser med stor respekt på alle de mennesker der handler. Og ja man kan sagtens være den gladeste person i verden og være overvægtig, jeg siger bare at hvis man er utilfreds, så skal man ikke vente. Vente på at nogen gør noget, eller at nedgøre andre for at fremstå bedre selv. Nej man skal OP og igang. Handle på det. Så har du min dybeste respekt uanset udgangspunkt og målsætning. Vi er alle forskellige og har hver vores grunde til metode. Hvis metoden virker er den jo rigtig for dig.

Nå men tilbage til perioden fra jul og til nu for mig. Jeg har fundet ud af at jeg finder på begrundelser for min ændrede livsstil, der er tilpasset dén jeg snakker med. På dén måde undgår jeg nogen gange at skulle forklare hele historien forfra. Jeg bliver oftest mødt med skepsis vil jeg sige, og der er langt imellem dem der bare siger; hold da op hvor er det dejligt at det virker for dig og gør dig glad. Og hvor ville det bare være så meget nemmere 🙂 hvis jeg ikke hele tiden skal begrunde mine valg. Hvem skal jeg da overbevise??? Jeg er da ligeglad med hvad andre mener, da mine valg giver mening for mig. Og det er min krop.

Håber at du syntes mit indlæg har været inspirerende og interessant. Du må hjertens gerne kommentere og komme med dine egne oplevelser hvis du har lyst.

Knus og god weekend til dig og dine. og nu vil jeg gå op og træne. Dét gør mig nemlig så glad og frisk og overskudsagtig.

Pernille (lovefitness)