LoveFitness

Jeg får altså også trænet ☀️😄

Syntes lige jeg ville give jer en idé om hvilken træning jeg laver hernede på den anden side af kloden. 

Først en løbetur (i sand halvdelen af den) og 5 km rundt om øen. Står op kl. 6.45 så solen ikke er stået ordentlig op og så afsted. Da vi var tilbage i vores bungalow trænede vi 12 min 12/20 & 24 runder. Træningen er vedhæftet hvis du har lyst til at prøve den selv. 

  
Vi kamp-svedte og mine push ups er lidt rustne lige pt. Men vi gjorde det og så har man har det bare top godt ❤️❤️🐠🌴☀️

Det skal ikke være nogen hemmelighed at vi får ikke trænet hver dag men prøver at få trænet mindst hver tredje ❤️😆💪🏼

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.