Hvad man må spise og hvad skal man undgå

Madvarer du skal holde dig fra:

  • Brød, mel, korrn, gryn, mysli
  • Frugt, mælk, yougurt, A38
  • Pasta, ris, kartoflter, bulgur, couscous, pomfritter, chips
  • Sukker, slik, sodavand, juice saft, sportsdrikke, alkohol
  • Ærter, majs, bælgfrugter

Mavarer du godt må spise:

Kulhydratholdrige madvarer du godt må få:

  • Grøntsager (der vokser over jorden, da de indeholder mindst sukker) det kan være:

Blomkål, broccoli, alle former for kål, tomat, agurk, squash, spinat, champignion, peberfrugt, alle former for salat

Proteiner:

  • Kød, fjerkræ, fisk, skaldyr
  • Æg, hytteost, feta
  • Græsk yougurt, skyr, fromage frais

Fedt:

  • Al fedt duer, men mættet fedt mætter bedre end det umættede af slagsen
  • Mættet fedt kan være: Smør, piskefløde, fed ost, fedt på kød
  • Umættet fedt kan være: Olivenolie, rapsolie, pesto, ægte mayonaisse, nødder, mandler