Hvad man må spise og hvad skal man undgå
Madvarer du skal holde dig fra:
- Brød, mel, korrn, gryn, mysli
- Frugt, mælk, yougurt, A38
- Pasta, ris, kartoflter, bulgur, couscous, pomfritter, chips
- Sukker, slik, sodavand, juice saft, sportsdrikke, alkohol
- Ærter, majs, bælgfrugter
Mavarer du godt må spise:
Kulhydratholdrige madvarer du godt må få:
- Grøntsager (der vokser over jorden, da de indeholder mindst sukker) det kan være:
Blomkål, broccoli, alle former for kål, tomat, agurk, squash, spinat, champignion, peberfrugt, alle former for salat
Proteiner:
- Kød, fjerkræ, fisk, skaldyr
- Æg, hytteost, feta
- Græsk yougurt, skyr, fromage frais
Fedt:
- Al fedt duer, men mættet fedt mætter bedre end det umættede af slagsen
- Mættet fedt kan være: Smør, piskefløde, fed ost, fedt på kød
- Umættet fedt kan være: Olivenolie, rapsolie, pesto, ægte mayonaisse, nødder, mandler