LoveFitness

Hej alle sammen

En lille update fra mig.

Jeg kan fornemme at der er nogle enkelte der stadig får trænet…. super dejligt at få opdateringer og beskeder fra jer 🙂

Jeg får også trænet skal lige siges. Har trænet nogle af mine gamle træninger (dog ikke dem med alle de der burpees (Gitte). Dem er jeg altså ikke fan af (og ikke fordi de ikke er effektive-for DET er de)

Vi kæmper stadig på livet løs herhjemme for at vende vores daglige kostindtag til noget rigtig sundt og vedvarende. Jeg opdaterer min kost-dagbog her senere og håber at du vil give dine kommentarer med, hvis du selv har erfaringer eller evt har spørgsmål til dén måde jeg gør tingene på.

opdatering klar på min side hvis du vil læse lidt fra min kost-fedttabs-rejse

Diæt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.