LoveFitness

#fit-test april udfordring

Så er fit-testen klar til at afprøve jeres grænser…. undskyld at den kommer lidt sent op på min side, den glippede i går aftes. Skal nok prøve at få træningen lagt på til den efterfølgende dag, til morgenfolket 😉

Du skal i fit-testen bruge en håndvægt eller optimalt en UGI/medicin bold. Der er 7 øvelser og du skal nå så mange runder du kan på 12 min. Hvis du bruge håndvægt skal den bare løftes over hovedet istedet for kastes 🙂

Husk at noter ned hvad dit resultat bliver. VIGTIGT i forhold til sammenligningen om en måned.

Som nævnt bliver træningerne lidt kortere end ellers, og vil prøve at lave dem simple så ALLE kan være med. Prøver også at lave de fleste øvelser uden udstyr, men hvis jeg tager det med, så får I alternativer 🙂 Det skal ikke skille os ad 😉

Jeg er godt klar over at det bliver svært lige her i fit-testen at følges med mig, vi er jo alle forskellige og har hver vores styrker og svagheder, men kør i eget tempo og lyt til mine anvisninger alligevel.

Hvis du eksempelvis laver armbøjninger på knæene så husk at notér det ned også. Så det bliver samme udgangs næste gang.

5 kommentarer

 • Ann Louise Larsson

  Så fik jeg også startet på udfordringen. Har været på påskeferie, men har lavet 20 min hver dag.

  Nå, men jeg fik taget hele 5 runder, og 6 runde til og med ful burpee. Brugte min 9 kg kettelbell. Kan godt bruges som alternativ til håndvægte

  Ha en dejlig dag

 • Gitte Eilstrup

  Pyyha nåede 7. Runde frem til squat og med 2 kilo’s vægt.

  Rigtig god påske til alle 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.