LoveFitness

Ferietræning? Så er der hjælp at hente :-)

Jeg har i toppen af min hjemmeside lagt en side ind, der hedder: ferie / hotel træning. Her er der forskellige træninger der ikke kræver udstyr, og som er overskuelige.

Der er IKKE vidoer til de enkelte træninger, men hvis I har fulgt mine træninger over en periode, så vil I kunne kende alle øvelserne…. Håber jeg 😉

I er godt hjulpet på vej hvis I har en timer med (Gymboss) som jeg bruger. En gratis app på min mobil som fungerer rigtig fint, men der findes også andre på app-markedet. Så vælg dén der passer til netop dig.

Gymboss kan også købes fysisk, og den er lige til at clipse på tøjet mens man træner. Det er især smart hvis man træner ude…. i sand, laver øvelserne på en løberute eller ikke har mulighed for at bruge sin mobil af forskellige årsager….

Så god fornøjelse og god ferie hvis du har sådan een at se frem til 🙂

Knus fra mig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.