7 kommentarer

 • admin

  Jeg er SUPER glad for at du er med os 🙂
  Jeg havde egentlig ikke tænkt mig at der skulle være pauser, men men men jeg kan mærke at min krop trænger, så måske bliver der en pausedag søndag 🙂
  Hvis man så alligevel vil træne så er der jo masser af træninger at vælge imellem… men tænkte om du så måske anede en mulighed for at indhente de forsømte træninger… dag 4+5 bliver hårdt vil jeg sige, men slet ikke de samme muskler så det er muligt, men HÅRDT 🙂 Så du kunne vente med een af dem til søndag hvis det er????

 • Mie

  Hej Pernille, tak for dejlig træning! Måtte køre dobbelt 2+3 december i dag, og det samme i morgen med 4+5. Jeg er HELT flad, også selvom jeg var nødt til at springe kalendergaverne over! Dejligt at blive presset helt ud hvor jeg bare ikke kan mere. Jeg tænkte på om du lægger pauser ind, som i novemberudfordringen? Hilsen Mie (Som gennemførte Novemberudfordringen og klart fortsætter med her i december)

 • Mulle

  Ja jeg har – og det virker ikke! Og hvis det fungerer på iPad’en vil jeg være med næsten hver dag. Jeg har jo den sygeste han til juleguf, marcipan, nougat, choko, småkager, pebernødder…….. Så der skal ligesom lidt træning til at opveje ikk? Og så ved jeg at min dejlige seje Mie

 • Ann Louise Larsson

  så blev det 3 december. Super træning. Mine arme er færdige af burpees og kalendergaven 🙂

  Ha en dejlig dag

 • admin

  Dejligt at høre Mulle… så jeg kan godt regne med at du er med så???
  Har du prøvet at klikke på ‘julekander 2014’ i venstre side eller i toppen? Måske et dumt spørgsmål, jeg er bare forundret over hvorfor det ikke virker.

 • Mulle

  Skidegodt! Det virkede på iPad i dag ( ved at bruge julekalenderikonet i højre side- hvis no’n sku spørge)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.