LoveFitness

engelsk – dansk?

Som den skarpe observatør sikkert har bemærket, så har jeg lidt en skiftende holdning til, om min side skal være på engelsk eller dansk. Og har sikkert opdaget at jeg ikke er konsekvent enten eller. Det ligner ellers ikke mig, men lige pt handler det nok om at det er så nyt for mig, ift hvad der sker i mit liv i øjeblikket omkring min træning osv. Jeg er simpelthen på udebane.

Jeg er igang med den helt store YouTube rejse hvor jeg gerne snart skulle poppe op i nogle videoer hvor jeg er med som gæste instruktør på andres YouTube kanal. Det er sådan ret stort i min optik, da jeg kommer ud til rigtig mange rigtig hurtigt. YouTube ER KÆMPE stort hvis man vil frem mht træningsvideoer…. og det vil jeg jo gerne.

Det er en amerikansk gut der har en træningsside på YouTube, og han ved altså hvad han har gang i. Han har kontaktet mig og har guidet mig lidt i forhold til hvilke ting jeg skal være obs på og hvad han foreslår jeg sætter mig ind i. Dét er jeg så igang med 🙂

Jeg ved at jeg brænder for at lave gratis træning til alle, komme ud til så mange som muligt, og så er danmark altså ikke stort nok til denne slags træningsopsætning. Jeg skal bredere ud og så er det danske sprog altså ikke holdbart på mine videoer. Men men men jeg ved altså ikke om de mennekser der tjekker mine videoer ud i udlandet, om de også tjekker min hjemmeside ud. Jeg er jo lige i opstartsfasen så det er svært at udelukke det ene eller det andet. Så lige nu er min hjemmeside en dejlig blanding af sprog. Jeg ved at de fleste forstår engelsk og jeg vil nødig træde nogen over tæerne men føler at det nok er dén vej det kommer til at gå.

Vi er for få mennesker i lille dk til at jeg både skal lave en dansk og en engelsk Youtube / hjemmeside, det er jeg klar over, men en plan om, hvordan det sådan helt 100 % skal være, har jeg ikke. Så bær over med mig og mine lidt blandede sprog mix. Det skal nok blive mere ordentligt og ensrettet, når jeg ved hvor det bærer henad. For kommer der ikke udenlandske træningsfreaks på min hjemmeside, men kun på min YouTube, så behøver jeg ikke de store ændringer dér.

Derudover så vil jeg sige at alle der tilmelder sig min youtube kanal og min hjemmeside, få jo altid besked når der kommer ny video eller indlæg på min blog (som denne).

Bloggen er jo ment som et sted hvor jeg kan skrive tanker ned, eller komme med sidste nyt omkring mine videoer og min træning.

Nå men jeg er smuttet. Dejligt at du gad at læse med og vi ses til en ny gang træning snart…. before you know it…. (se dér gjorde jeg det igen) 😉

Knus fra mig

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.