LoveFitness

En begivenhedsrig weekend

En weekend der lige så godt kunne have indeholdt sofa, kaffe og afslapning, blev derimod til noget helt andet og meget mere end jeg kunne have ønsket mig.

Efter at jeg har ændret mit sprog til engelsk på min hjemmeside er der altså sket en del. Der er selvfølgelig et helt nyt segment af aktive mennesker med hang til hjemmetræning, der har fundet vej til min side og min youtube kanal. Dét er jeg selvfølgelig helt vildt glad for, og det giver Så meget mening i forhold til mit mål. Nemlig at nå ud til så mange som muligt med mine gratis træninger, så vi kan få flere igang med at træne og dermed få et sundere liv og en sundere livsstil. Så denne weekend har virkelig været vigtig for mig, da den har resulteret i at jeg har måttet tage nogle beslutninger og samtidig givet mig en forståelse og indsigt i, hvad jeg gerne vil med min træning og de sociale medier.

At sætte sig ind i hvordan de virker (de sociale medier) er et helt kapitel for sig og er stadig work in progress, men syntes det er meget fascinerende hvordan de virker og hvilke midler jeg skal bruge og ikke bruge for at nå som mange som muligt.

Jeg må ikke virke for ivrig men derimod give alle lyst til at dele deres oplevelser med andre. Og henvise andre til min hjemmeside, til min YouTube, til min Facebook osv. Jeg kan blive helt svedt når jeg tænker over hvor tidskrævende det er i det daglige bare at holde alle opdateret på alle medier. Men også opstartsperioden som selvfølgelig bliver hårdt men også vigtig for at komme godt igang.

Jeg har ihvertilfald fundet ud af, at mine følgere er ENORMT vigtige. Det er DEM der har anmodet den her gut fra SWEATSTREAM.TV til at følge mig. Han har så fundet min side og min træning interessant og har derfor inviteret mig til at lave en gæsteHIIT på hans YouTubekanal (SWEATSTREAM.TV).

Han har jo en masse følgere, som så pludselig bliver introduceret til min træning, da han refererer til min side via hans kanal. Og nu sker det så… sådan lige NU. Min video har været på siden i eftermiddags og den har allerede over 200 views. Det er ikke sket endnu med nogle af de andre 350 videoer jeg har overhovedet. Det er dælme da vildt. Nu gælder det jo så for mig at folk har lyst til at se flere af mine træninger og træne sammen med mig fremover. Og der er virkelig ikke nogen økonomisk fordel for mig lige pt. Der skal mange følgere til, før det kommer til at ske, men det er heller ikke mit fokus. Primære mål er som nævnt tidligere at få folk igang og blive glad for at træne hjemme ligesom jeg er blevet.

Nå men i den næste tid arbejder jeg hårdt på at forstå og lærer at bruge alle de her smarte sociale medier til noget fornuftigt. Dét ville glæde mig meget at få et overblik. Hvis der er nogen derude som er helt vildt god til det og gerne vil komme med nogle fif, så er vedkommende SÅ hjerteligt velkommen til dette i kommentarfeltet eller til mig på FB under indbakken.

God søndag derude. Knus fra mig

Pernille LoveFitness

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.