LoveFitness

Effektiv butt lift træning..

Igår fik jeg trænet min kettlebell/dumbell Butt lift workout og hold da op hvor er mine balder ømme idag. Kan kun anbefale at træne den hvis du vil have faste balder og i en fart 🙂 Jeg elsker når jeg kan mærke træningen noget så eftertrykkeligt som idag. Linket til træningen er her

Jeg fik dog stadig trænet og er igang med at uploade min video. Da jeg i øjeblikket er igang med at optimere min youtube har mit kamera fået lidt andre indstillinger for at selve kvaliteten af videoen bliver bedre, og de billeder jeg kan bruge bagefter er i super kvalitet.

Mit mål er at få mange views og subcribers på min youtube, Facebook, Twitter, Instagram osv. Hvis man gerne vil ud til mange skal man investere mange timer og sætte sig rigtig godt ind i sagerne. Så det er jeg igang med. Derudover så er det mit mål at få så mange igang med at træne som muligt og at det altid skal være gratis.

Der skal ikke være nogen undskyldning i forhold til at det er for dyrt eller man ikke har tid. Vi har alle 5 minutter. Mere behøves ikke. Der er på min side i menuen korte intense 5 minutters træninger, og jeg garanterer at du får sved på panden hvis du presser dig selv.

Nå men jeg skal nok ligge den nye træning ind så snart den er uploadet men tvivler på at det bliver her til aften.

Ellers bliver det i morgen når jeg kommet ud på skolen hvor internettet skulle være rigtig godt. Her ude på landet virker internettet meget ustabilt og ekstremt langsomt. Kvaliteten skal bare være god, så derfor må vi lige væbne os med tålmod.

Den næste uge kan jeg heller ikke garantere daglig træning. Ugen bliver hektisk og jeg får svært ved at presse det praktiske omkring lave en video ind. Så måske træner jeg nogle dage i næste uge for mig selv. Du finder jo bare en træning på min hjemmeside. Der er jo over 300 træninger at vælge imellem…. Knus og god aften fra mig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.