LoveFitness

Det er med stor glæde, at jeg kan sige, at jeg nu er færdig med min hjemmeside.

Jeg ved godt at der stadig mangler lidt, men siden er oppe igen og super flot syntes jeg.

Jeg vil gerne ramme lidt bredere og det skal dælme se profesionelt ud når den gør. Arbejder hårdt på at få budskabet ud og I må meget gerne dele denne besked, så hjælper I rigtig meget.

Jeg ved godt at min hjemmeside har skiftet layout nogle gange men det har været svært at finde ét der kunne dét som denne kan. jeg har rigtig mange muligheder med denne side og ved at det bliver rigtig godt.

Hvis du har svært ved at se hjemmesiden rigtigt… som billedet viser….. så skal du indstille din smartphone (tilpas webstedet til din mobil) Håber det giver mening. Dét virker (har selv gjort det samme)

Nå men god fornøjelse med den nye træningsvideo der ligger i menuen under 2016 fit challenge og på første side efter du har klikket dig videre.

Den varer 25 minutter og er djævelsk hård.

knus fra mig

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.