LoveFitness

Dejligt blæsende søndagshilsen

Jeg ville egentlig bare sige hej og lige undskylde at min træningsrytme ikke er helt så stabil. Jeg får ikke trænet helt så meget som jeg gerne ville men arbejder på at komme til at træne i hvertilfald 4 gange ugentlig.

Jeg er startet på uddannelse og det er åbenbart virkelig meget hårdere end jeg først havde antaget / drømt om det skulle være.

Når jeg kommer hjem fra skole ved 16.30 tiden så er jeg bare færdig. Mit hoved er fyldt og jeg mangler lysten til træning. Jeg står op kl. 5 for at være i skole kl. 08.15. Har desværre to timers transport til skole, og desværre jo også når jeg skal hjem. Men jeg håber på at jeg vænner mig til al den transport, men syntes godt nok at den dræner 🙂

Derudover har jeg startet ny livsstil LCHF og i de første uger kan man godt være træt og tung i kroppen. Indtil man har fået stabiliseret kroppen. Hvis du vil læse lige mere om dette har jeg lagt en side ind i højre side (LCHF) Jeg er blown away mht hvor godt det går og har det betydeligt bedre i min krop nu. Men som nævnt gå ind på side, hvis du vil vide mere 🙂

God søndag derude. Skal nok prøve at få trænet lidt mere i den kommende uge 🙂

knus

En kommentar

  • Lenula

    I also practice the LCHF style of eating – for few years now. It works great for me and helped me with many things. So good luck with that 🙂
    I feel your pain about training regularly – I work as an university teacher and wake up at 4.30 am, often returning home after 18, 19 pm… I somehow got used to it, but it is tough 🙂
    Good luck with your studies 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.