LoveFitness

Dansk/Engelsk – hvad sker der på min blog og med min træning?

Ja jeg ved det godt, at der både er danske og engelske tekster her på min hjemmeside. Og det er simpelthen fordi jeg har tidligere lagt så mange videoer ind med engelsk tale, da jeg har en del udenlandske følgere, og ville jo gerne please dem, men når det bliver sådan lidt mere personlige ting, så tænker jeg at det overvejende bliver på dansk. Så bær over med mig at det ser lidt rodet ud. Skal nok får det løst på en eller anden måde på sigt.

Jeg har været væk i et stykke tid, altså her på bloggen, og jeg er igang med et lidt længere og mere personligt indlæg omkring netop dette. Tiden her i København har været hektisk og dejligt på samme tid, men hjemmetræning er det ikke blevet så meget til. Jeg er begyndt at træne i Fitness World, da det er svært at lave hjemmetræning i et lejlighedskompleks hvor det vil støje helt vildt ned til underboen, hvis jeg hopper rundt her i lejligheden. Derfor tager jeg hensyn og presser ikke mig selv max…. og det er altså skidt. Derfor blev mine træninger sådan lidt la la og tilsidst gad jeg slet ikke at træne. Tror faktisk at der gik nogle måneder hvor jeg slet ikke trænede…. altså inden sommerferien sidste år.

Jeg træner nu 6 gange om ugen i Fitness World og træner slet ikke hjemme mere. Mit udstyr er kommet i kælderen og kommer nok først frem igen, hvis vi kommer til at bo i stueplan på et tidspunkt eller uden underboere ihvertilfald. Jeg har sat PR i flere af mine øvelser og rykker pt rigtig godt styrkemæssigt.

Har dog lige siddet og set nogle af alle mine træningsvideoer igennem og savner mine hjemmetræninger og at lave Live Real Time videoer. De holdt mig kørende og syntes det var fedt med alle jeres kommentarer og søde beskeder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.