LoveFitness

D. 13 februar

Jeg skal idag i sommerhus med veninder og får derfor mulighed for at træne sammen med nogen. Det er noget jeg har SAVNET. Dét der med at der lidt et konkurrenceelement i træningen kan jeg godt lide, og jeg ved bare at jeg giver mig max når jeg træner sammen med nogen.

Det er ikke fordi jeg vil ‘vinde’ men fordi det er meget motiverende for mig når jeg kan se andre give sig 110% 🙂 I min dagligdag er jeg altid alene og laver videoer til jer. Men det er dælme rart en gang i mellem at lave de der daglige HIIT sammen og grine sammen. Ikke af hinanden men med hinanden. Fælleskabet er vigtigt for mig både professionelt og privat. Jeg spejler mig meget i andre og har brug for dén der ping pong som man får når man er sammen med nogen om noget.

Nogle af jer løber ved siden af min træning og andre har sikkert andre træningsformer de dyrker, og vil rigtig gerne høre hvad du supplerer med hvis du laver andre ting. Du må også meget gerne skrive hvis min træning er det eneste du laver (ligsom jeg) og hvor ofte. Det er rart for mig at høre lidt om hvor tit du træner for at have et billede af din træningsrytme.

Nå men jeg vil pakke færdigt til sommerhus ved vandet. GLÆDER mig HELT VILDT og jeg håber du også får en fantasisk weekend. Knus fra mig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.