LoveFitness

d.11.september 2015

Jeg har i den seneste tid ikke fået trænet dét jeg plejer og har virkelig haft svært ved dén der motivation.

Jeg holder en time-out i mine træninger. Trænger til at træne noget andet. Noget der involvere at være sammen med andre tror jeg. Jeg er desværre gået lidt i stå med mine videoer og lysten til at filme. Sorry.

Der er heldigvis på min hjemmeside masser af træninger du kan vælge imellem og du tager jo bare min 60 dages udfordring eller andet der kan være tilpasset dig. Der ligger omkring 250 forskellige træninger på min side, så der er nok at tage af.

Jeg har trænet denne form for træning og alene i fem et halvt år og træner virkelig til noget andet. Om pausen bliver en periode eller om det er for bestandig, vides ikke. Jeg ligger selvfølgelig videoer op hvis jeg finder lysten til det.

2 kommentarer

  • Gitte Eilstrup

    Hej Pernille

    Jeg har haft stor glæde af alle dine skønne træninger, og kan sagtens forstå at lysten forsvinder efter så land tid. Jeg håber virkelig du finder en ny holdsport eller træning som du kan få glæde af og smitte dine holdkammerater med dit gode humør og lyst til at give den gas til træning – for jeg er overbevist om, at du altid vil yde dit bedste 😉

    Er du fortsat interesseret i kommentarer når vi har trænet efter dine videoer?

    Knus Gitte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.