LoveFitness

bare en lille obs

Har de sidste dage tænkt meget over dét med at finde motivationen til at få trænet. Hvad er dét der gør, at man tager sit træningstøj på og får dyrket motion. Hvad enten det er at sætte sig i bilen, køre til fitness, træne, bade og hjem igen, eller om man får gået/løbet ture, om man tænder for ipad’en og tænder en video med mig 🙂
Jeg kunne godt tænke mig at høre hvad der motiverer DIG. Hvad siger du til dig selv for at komme igang. Hvad er udslagsgivende for dig som resulterer i træning frem for sofa eller seng?????

Jeg har i den seneste tid haft MEGA svært ved at få taget mig sammen. Der er mange grunde til dét, men én af de helt store forhindringer for mig, er at jeg har mistet motivationen. Jeg ved jo godt at det kan svare sig, kender jo alle de gode ‘sideeffects’ ved træning og har prædiket dem i de sidste 20 år af mit liv, men de møder lige i øjeblikket ‘muren’, og jeg har svært ved at lade dem overtale mig.
Derudover så skal jeg dælme også optage mig selv på video. Så forhindringen er lidt større end hvis jeg bare skulle træne selv…
Jeg er virkelig ikke VILD med at se mig selv på video & youtube. SLET ikke.

Nå men når alt det så er nævnt, så vil jeg egentlig dele dette med jer, for jeg ved at mange har rigtig svært ved at finde motivationen, og være vedholdende. Det er daglige rutiner og vaner der skal arbejdes helt ind til ryg graden. Hårdt hårdt arbejde og jeg har STOR respekt for alle der mestrer dén disciplin <3
Og med denne lille update tænkte jeg at vi kunne snakke lidt om hvad der driver, hvad der ikke driver, hvad der er af udfordringer, hvad man kan videregive til andre, og måske kan være det bedste råd EVER du har vidergivet til andre. Kom lad os inspirere hinanden og give tips, idéer eller fraråd så vi kan få mere aktivitet ud til folket.

Del gerne min hjemmeside med alle dem du kender.

Du kan ‘ like’ dette indslag lige under her. Tryk på facebook og så kommer beskeden ud til så mange som muligt.

4 kommentarer

 • admin

  Hej Mie
  Tak jeg har det fint, men du har fuldstændig ret. Jeg HAR ramt den mur jeg håbede jeg kunne undgå at ramme. Jeg tænkte lige præcis at hvis jeg lavede en udfordring at jeg så fik motiveret mig selv, men det har ikke rigtig hjulpet. Jeg har simpelthen brug for at lave noget sport sammen med nogen. Så måske kommer der ikke flere træninger lige den næste tid, og ikke fordi jeg ikke vil træne, men har virkelig slet ikke lyst til at filme mine træninger, og så bliver udfaldet at jeg slet ikke får trænet. ØV
  For mig handler det om at få trænet og helst hver dag og det er svært lige pt.
  Nu er det jo ikke så simpelt som det lyder, da der sker andre ting i mit private liv, som udfordrer mig på andre planer. Og måske er det “bare” dét der skal løses og så er jeg motiveret igen. Hvem ved.
  Men tak for din søde besked og jeg er virkelig glad for at du har fundet min træning motiverende og at den har virket for dig. 🙂 I et helt år…wow flot. Min mission lykkedes 🙂
  knus herfra

 • admin

  Hej Mie
  Tak jeg har det fint, men du har fuldstændig ret. Jeg HAR ramt den mur jeg håbede jeg kunne undgå at ramme. Jeg tænkte lige præcis at hvis jeg lavede en udfordring at jeg så fik motiveret mig selv, men det har ikke rigtig hjulpet. Jeg har simpelthen brug for at lave noget sport sammen med nogen. Så måske kommer der ikke flere træninger lige den næste tid, og ikke fordi jeg ikke vil træne, men har virkelig slet ikke lyst til at filme mine træninger, og så bliver udfaldet at jeg slet ikke får trænet. ØV
  For mig handler det om at få trænet og helst hver dag og det er svært lige pt.
  Nu er det jo ikke så simpelt som det lyder, da der sker andre ting i mit private liv, som udfordrer mig på andre planer. Og måske er det “bare” dét der skal løses og så er jeg motiveret igen. Hvem ved.
  Men tak for din søde besked og jeg er virkelig glad for at du har fundet min træning motiverende og at den har virket for dig. 🙂 I et helt år…wow flot. Min mission lykkedes 🙂
  knus herfra

 • mie

  Kære Pernille! Jeg har fulgt din træning, (helt alene på mit gulv, og alligevel sammen med dig og alle de andre der følger) mere eller mindre jævnligt i over et år, nogle perioder med fuld motivation, andre gange har der skulle meget overtalelse til, men jeg har altid oplevet at motivationen kom tilbage. Jeg har også nogle gange bare droppet træningen når jeg ikke gad,, og så er lysten og motivationen vendt tilbage af sig selv. Jeg har været helt vildt motiveret af at se dig fortsætte og lægge videoer ud, selv når jeg selv blev træt og holdt pause. Lige nu følger jeg din seneste udfordring, jeg blev så glad da du skrev du ville lave en udfordring, for det forpligter jo! Nu kan jeg se der ikke er kommet ny træning i udfordringen og jeg tænker selvfølgelig om det hænger sammen med det du skriver her, og så kan jeg jo virkelig godt forstå det! Hvorfor skal du gøre det nu, hvis du ikke synes det er sjovt? Det kan du komme til at synes igen jo. Håber du er okay og passer på dig selv. Kærlig hilsen Mie

 • Ane

  Syntes helt sikkert at det hjælper at tænke på hvor godt man har det hefter man har trænet også har jeg lave det til en rutine at træne i mens mine piger spiser morgenmad, jeg ved hvis jeg planer at træne sener er det ikke sikkert at jeg får det gjort. Syntes du skal vide at se på dig træne for mig til at give mig mere i min træning også er det nogle super gode træninger du laver, ❤️

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.