4 kommentarer

 • Rikke

  Jeg har taget dag 4 i dag. Jeg er noget bagud med den daglige træning. Jeg har dog besluttet mig for at prøve IKKE at dunke mig selv i hovedet for den manglende træning, men i stedet glæde mig over når jeg får trænet…..Rigtig god lørdag 😉

 • admin

  Ja jeg er også kommet bagud med træningerne… uha uha… nå men er på vej til at træne/optage 20.dec. Tror den bliver noget så ond men det er lige meget… for julen er lige om hjørnet og kroppen skal tæskes igennem…no matter what 😀

 • Ann Louise Larsson

  Så blev 19 dec taget i dag. Havde simpelthen så meget jeg skulle nå, så der blev holdt fri igår
  ha en god lørdag

  knus Ann louise

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.