LoveFitness

10 februar er klar :-)

Så er endnu en træning færdig trænet og puha den er hård for benene 🙂

Jeg må sige at jeg ligger ud med at tro at den kun varer omkring 12-15 minutter men men men den varede lige lidt længere. 18 minutter blev det til og en super alsidig træning med masser af variation.

Jeg bruger en kettlebell 12 kg og en stol til foot taps og til dips 🙂

Næste gang jeg laver swings så bliver det med den lidt tungere på 16 kg som jeg også har på lager. Men puha hvor jeg altså bare er meget lidt vild med dem. Jeg springer dem ofte over fordi jeg et eller andet sted syntes de er for hårde. Men så kan man jo vende den om at sige, så er der jo AL MULIG grund til at vælge at træne lige præcis dén øvelse.

God fornøjelse og vi ses til træning.

Februar

ps. husk at der også idag er kommet en mavetræning ind på min hjemmeside. 7 minutter 🙂

Vi ses

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.